Renault
CAPTUR E-TECH

CAPTUR E-TECH

de la 29.790 EUR

CERE OFERTĂ
CAPTUR E-TECH

CAPTUR E-TECH

fără compromisuri

CERE OFERTĂ

Captur oferă propulsie electrică, oricând dorești!

Datorită grupului motopropulsor hibrid reîncărcabil, poți conduce Noul Captur în modul electric în timpul săptămânii, încărcându-l zilnic, și în modul hibrid în timpul călătoriilor mai lungi! Nu este necesar niciun compromis.

Plăcerea de a conduce redefinită

Un model hibrid la fel de agil ca unul electric? Aceasta este garanția oferită de Noul model Captur E-Tech Plug-in hybrid. Vehiculul pornește la fel de silențios și accelerează la fel de rapid ca unul complet electric, oferind un confort maxim.

 

Adaptat tuturor stilurilor de viață!

Bucură-te de libertatea de a alege, cu Noul Captur E-Tech Plug-in hybrid. Cu ajutorul grupului motopropulsor hibrid, poți parcurge până la 50 km autonomie electrică în ciclu mixt WLTP, în modul electric, și poți utiliza modul hibrid în timpul ieșirilor din weekend. 

Captur oferă propulsie electrică, oricând dorești!

Descoperă dimensiunile în detaliu

Descarcă broșura Vezi date tehnice

Newsletter

Rămâi la curent cu toate noutățile. Te vom informa prin email în legătura cu ultimele oferte dar și informații legate de gama noastră de modele, după ce vei completa formularul de mai jos:

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.