Renault

Asigurarea RCA

RCA-ul este asigurarea obligatorie de răspundere civilă prin care terții prejudiciați în urma unui accident auto sunt despăgubiți, fie că este vorba de daune la autovehicule, vătămări corporale, decese sau pagube aduse proprietăților.

Această asigurare se încheie pentru toate autovehiculele înmatriculate sau supuse înmatriculării în România.

Poți face o solicitare de ofertă pentru polița RCA  pe meridianbroker.ro și îti vom răspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

Asigurarea CASCO

Asigurarea CASCO este o asigurare facultativă destinată asigurării vehiculelor înmatriculate în România, aparținând persoanelor fizice sau juridice, ce au domiciliul, reședința sau sediul în România.

Fiind o asigurare facultativă, decizia de încheiere a unui contract de asigurare CASCO este la latitudinea proprietarului de vehicul, nefiind obligatorie prin lege.

În cazul autoturismelor achiziționate prin leasing deși, potrivit legislației care reglementează operațiunile de leasing, finanțatorul are obligația asigurării vehiculelor comercializate în leasing, această obligație nu schimbă natura contractului de asigurare CASCO, acesta ramânând un contract de asigurare facultativ.

Cere o ofertă personalizată conform nevoilor tale pe meridianbroker.ro

 

Asigurarea de CĂLĂTORIE

Asigurarea de călătorie este aceea asigurare care îți oferă protecție pentru orice fel de deplasare în străinătate, în scop turistic, pentru a studia, a muncii, a participa la diferite competiții sportive sau la orice altă activitate. O asigurare de călătorie bine aleasă îți oferă liniștea de care ai nevoie atunci când călătorești. Această asigurare face parte din categoria asigurărilor facultative și este un produs financiar la care apelăm din dorința de a ne proteja în timpul unei călătorii în străinătate.

O asigurare este un produs financiar util dacă folosește în mod real beneficiarului, ceea ce înseamnă că atunci când riscul se produce, asigurarea vine în ajutorul asiguratului și îi acoperă parte a cheltuielilor neprevăzute generate de eveniment.

Cere o ofertă personalizată conform nevoilor tale pe meridianbroker.ro

 

Asigurarea de Locuință

Polița de asigurare a locuinței este de două tipuri: obligatorie (PAD) și facultativă.

Grijile legate de casă și bunuri sunt mai mici când știi că sunt asigurate. 

Lasă grijiile în seama noastră!

PAD-ul și asigurarea facultativă a locuinței se completează reciproc.

Acum îți poți face polița solicitând direct o ofertă pe meridianbroker.ro

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.