Renault

ASISTENȚĂ RUTIERĂ

Renault Asistență pune la dispoziția clienților săi serviciul de tractare auto NON-STOP, 24 ore din 24, 7 zile pe săptămâna, inclusiv în zilele de sărbători.

Vrei mai multe informații ?

Telefon de contact:

+40 248 500 500
Serviciul non stop de asistență rutieră de urgență

Serviciul non stop de asistență rutieră de urgență

Soluția ta de mobilitate în caz de pană imobilizantă a autovehiculului marca Renault aflat sub contract Assistance Revolving, survenită în timpul deplasării atât pe teritoriul Romaniei, cât și în țări din Europa*.

  • Contractul Assistance Revolving

GOLD EUROPE TURISME - Contractul este destinat vehiculelor având cel mult șase locuri așezate în plus faţă de locul așezat al conducătorului auto.

  • Contractul Assistance Revolving

GOLD EUROPE UTILITARE - Contractul Gold Europe Utilitare este destinat vehiculelor având mai mult de șase locuri așezate în plus faţă de locul așezat al conducătorului şi care sunt utilizate în scopuri de transport marfă/persoane.

Serviciul non stop de asistență rutieră de urgență

Contractul Assistance Revolving cu durata de 1 an poate fi achiziționat la cumpărarea unui vehicul nou sau oricând în perioada cuprinsă între 0 și 10 ani, astfel încât valabilitatea Contractului să nu depășească limita de 10 ani cu mai mult de un an.

*Acoperire teritorială:
Albania, Andora, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia (partea europeană), San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia (partea europeană şi asiatică), Ucraina, Ungaria, Vatican

Asistență în caz de incident

Beneficiezi de asistență pentru pană fără limită de kilometri, incidente pneuri ori de câte ori este necesar, în caz de chei uitate sau furate, dar și în cazul alimentării cu alt tip de carburant decât cel impus de tipul de motor al vehiculului. Asistența se aplică și pentru pană datorată lipsei de combustibil.

Transport

Beneficiezi de transport pentru continuarea călătoriei sau întoarcerea la domiciliu alături de toți pasagerii, în limita locurilor disponibile în autovehiculul imobilizat.

 


 

Decontarea costurilor

În funcție de caz, îți vor fi decontate anumite servicii: costuri pentru recuperarea autovehiculului depanat, întoarcerea la domiciliu, cheltuieli de legătura, cât și repatrierea autovehiculului. 


 

Autovehicul de înlocuire

Renault îți pune la dispoziție un autoturism de schimb în regim de rent-a-car, maximum aceeași clasă cu autovehiculul imobilizat în service. Durata de utilizare a autovehicului primit la schimb va fi de maximum 5 zile calendaristice și nu va putea depăși durata reparațiilor efectuate în service.

Cazare

Dacă incidentul s-a produs la peste 50 de km de domiciliul clientului, Centrul de Apeluri “Assistance Revolving” poate organiza cazarea șoferului și a pasagerilor într-un hotel în apropiere.


 

Depanare la fața locului

Realizat de către o echipă de intervenție la locul evenimentului, prin operaţiuni simple care nu necesită un timp mai mare de 30 minute și care nu presupun intervenții asupra elementelor de securitate ale autovehiculului

Tractare

Renault Asistență asigură tractarea autovehiculului imobilizat la un Reparator Autorizat Renault. În plus, scoaterea autovehiculelor ieșite de pe partea carosabilă se poate organiza de Centrul de Apeluri “Assistance Revolving”

Serviciul este disponibil la numărul de telefon +40 248 500 551 *

*Număr destinat clienților ce dețin un contract activ Assistance Revolving Gold Europe Turisme sau Utilitare

Tractăm orice tip de vehicul:

Tractăm orice tip de vehicul:

  • autoturisme (inclusiv avariate sau incomplete)
  • SUV / 4x4
  • microbuze sau utilitare (până la 3.5 tone)

Atunci când ai probleme cu mașina - fie că este o defecțiune, fie că este un accident rutier, timpul este esențial. Știm că ai nevoie de o soluție promptă și eficientă, din partea unui specialist. Serviciul de tractare auto este disponibil la orice oră, în orice zi a săptămânii – exact atunci când ai tu nevoie de el.

Telefon Tractări MERIDIAN Auto:

  • +40 744 662 524
Tractăm orice tip de vehicul:

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.