Dacia

Atât reparațiile de tinichigerie cât și procesele de pregătire-vopsitorie și vopsitorie, se realizează prin respectarea tehnologiei producătorului DACIA – RENAULT

PROGRAMARE CAROSERIE
BIROU CONSTATĂRI DAUNE

BIROU CONSTATĂRI DAUNE

MERIDIAN Auto iți pune la dispoziție în cadrul celor trei ateliere de caroserie din București birouri de constatări daune în:

  • Bd. Iuliu Maniu, nr. 319 – 329
  • Str. Turnu Măgurele, nr. 52 – 62
  • Șos Pipera, nr. 1, Zona Barbu Vacărescu - Floreasca


Colaborăm cu următoarele societăți de asigurări: Allianz Țiriac, Omniasig, Generali, Groupama, UNIQA, ASIROM, Garanta, Asito Kapital, ERGO, GOTHAER, GRAWE.

BIROU CONSTATĂRI DAUNE

AUTOCONSTATĂRI

În cadrul Atelierului Caroserie se pot face autoconstatari pentru: Groupama, Omniasig și Generali. Toate reparațiile efectuate de Atelierul Caroserie se decontează cu asiguratorii agreați (listați mai sus).

Serviciul nou de tip ”Autoconstatare” presupune evaluarea unei daune auto acoperită de polița CASCO de către un expert MERIDIAN pentru a economisi timpul necesar deplasării la societatea de asigurări. Tot ceea ce trebuie să faceți este să apelați centrul nostru de relații cu clienții la numărul unic de telefon 021.301.90.30 iar noi vă oferim toate informațiile pe care aveți nevoie și ne ocupăm de realizarea dosarului de daună pentru reparația mașinii tale.

AUTOCONSTATĂRI

În atelierele de caroserie MERIDIAN Auto utilizăm pentru prestarea serviciilor echipamente și aparate metrologizate, omologate și cu acreditări europene Renault

Redresări caroserii, cu asistență computerizată, pe stand-uri BLACKHAWK.

Sudura în puncte a elementelor exterioare de caroserie și a elementelor de structură a autovehiculelor este efectuată cu invertoare GYSPOT  (orice grosimi, profile, confecții de metal și de aluminiu).

Sudura in mediu protector de argon pentru metal și aluminiu este efectuată cu aparate duale DUOGYS, în tehnologie MIG / MAG.

Îndreptat tabla prin procese exclusiv electrice (extractoare punctiforme) pentru metal și aluminiu cu aparate COMBI SPEEDLINER GYS cu ciocan inerțial.

Profilat și îndreptat tabla cu prese electro-hidraulice și diverse dispozitive BLACKHAWK.

Pregătire vopsitorie auto în 4 zone dotate BLOWTHERM cu aspirație forțată și dublă filtrare.

Vopsitorie BLOWTHERM tip TURBO și WORLD (2 cabine).

Elevator mobil electro-hidraulic cu capacitate maximă de 1,5 tone.

Elevator fix cu capacitate maximă de 5 tone.

Laborator specializat de vopsitorie auto în care sunt utilizate materiale de pregătire și vopsitorie marca IXELL și DU PONT, produse autorizate și recomandate de producatorul DACIA - RENAULT.

PROGRAMARE CAROSERIE

PERSONAL CALIFICAT

Personalul productiv al atelierului caroserie MERIDIAN este alcătuit din tinichigii și vopsitori cu pregătire profesională, ce sunt formați, instruiți și testați la Academia Automobilului DACIA - RENAULT.

În atelierele de caroserie ale MERIDIAN există capacități de reparații simultan, pe categorii, astfel:

  • tinichigerie auto: 16 autovehicule
  • electrică auto: 4 autovehicule
  • pregătire - vopsitorie auto: 12 autovehicule
  • vopsitorie auto: câte 2 autovehicule (sau 6 elemente de caroserie) la fiecare interval de aproximativ 2 ore.

Unde ne găsești?

  • Meridian SUD: Str. Turnu Măgurele, nr. 52 - 62, Sector 4, București
  • Meridian VEST: Bd. Iuliu Maniu, nr. 319 - 329, Sector 6, București
  • Meridian NORD: Bd. Pipera, nr. 1, Zona Barbu Văcărescu-Floreasca

Atelierul Caroserie din cele trei locații ale noastre te așteaptă pentru a diagnostica și rezolva orice problemă are mașina ta.

Atelierele noastre sunt dotate cu toate echipamentele și instrumentele necesare experților, astfel încât se va găsi rezolvare pentru orice problemă. 

Specialiștii în tinichigerie auto, pregatire - vopsitorie auto, vopsitorie auto sunt mereu pregătiți să facă față oricărei provocări.

Mașina ta are nevoie de profesioniști pasionați de ceea ce fac.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.