Dacia

Când alegi MERIDIAN Auto, nu beneficiezi numai de o flotă auto. Noi considerăm că este de datoria noastră să înțelegem atât cerințele companiei tale, gândindu-ne în permanență la viitor, dar mai ales nevoile unice ale afacerii tale. Poți fi sigur că vom fi acolo pentru a-ți sprijini afacerea și flota, indiferent de domeniul afacerii tale.

Divizia Flote îți pune la dispoziție următoarele servicii:

  • gama completă de autoturisme din oferta curentă Dacia – Renault
  • condiții financiare avantajoase
  • soluții avantajoase de achiziție prin leasing financiar
  • oferte avantajoase de achiziție prin leasing operațional
  • contracte pentru service auto și servicii post-vanzare personalizate: termen de plată, prioritate la programare, discount față de prețul de listă
  • asigurări RCA și CASCO.

Abordarea noastră business-to-business este concentrată pe simplificarea vieții tale profesionale zilnice și furnizarea de mașini ce protejează personalul tău și valoarea costurilor totale.

Pe lângă promoțiile curente, în cazul în care dorești să achiziționezi mai multe automobile sau autoutilitare, poți beneficia de prețuri preferențiale, pachete și discounturi suplimentare.

Consilierii diviziei Flote îți stau la dispoziție și sunt pregătiți să vină la sediul tău pentru a-ți prezenta și discuta despre serviciile oferite.

Poți solicita deplasarea la sediul tău a unui consilier al diviziei Flote completând formularul disponibil în pagina contact.                                                                                                                                                              

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.