NOUA DACIA JOGGER este în showroomul MERIDIAN Sud

18 Februarie 2022
NOUA DACIA JOGGER este în showroomul MERIDIAN Sud

MAȘINA DE FAMILIE REINVENTATĂ Lungimea unui break, spațiul interior al unui monovolum și stilul robust al unui SUV – Noul Jogger reunește atuurile a 3 tipuri de caroserii într-o mașină de familie cu 5 până la 7 locuri. Versatil, cu spirit de aventură și accesibil, Noul Jogger întruchipează pe deplin spiritul Dacia.

CITESTE MAI MULT
Noul Duster: o mare surpriză, SUV-ul veritabil

Noul Duster: o mare surpriză, SUV-ul veritabil

22 Iunie 2021

Introducere Lansat pe piață în anul 2010 la prețul unei mașini de oraș, Duster a creat o mare surpriză în segmentul SUV. O adevărată revoluție marca Dacia! Din 2019, Duster este liderul european în vânzările de SUV-uri către clienți particulari în segmentul său.Asemenea generațiilor precedente, Noul Duster se adresează atât clienților care doresc un SUV confortabil cu design atrăgător, cât și celor care se află în căutarea unui vehicul 4X4 polivalent și robust. Fidel ADN-ului său, Noul Dus

CITESTE MAI MULT
Noi orizonturi pentru marca Dacia

Noi orizonturi pentru marca Dacia

15 Ianuarie 2021

Cu ocazia prezentării de către Groupe Renault a planului său strategic Renaulution, marca Dacia și-a dezvăluit strategia pentru următorii cinci ani. Prin crearea noului business unit Dacia-Lada, Dacia își va spori eficiența și competitivitatea și își va extinde atât prezența pe piețele externe cât și gama de modele, prin abordarea segmentului C.

CITESTE MAI MULT

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.