Renault
MASTER

MASTER

de la 30.110 EUR

CERE OFERTĂ
MASTER

MASTER

adaptat tuturor cerințelor tale

CERE OFERTĂ

O autoutilitară ce se adaptează cerințelor tale

Caracterul robust și modern al Noului MASTER este accentuat de profilul îndrăzneț, semnătura luminoasă C-Shape cu leduri și designul vertical al grilei față.

Cabină cu design inteligent

Noul MASTER a fost conceput pentru a răspunde perfect cerințelor activităților profesionale și îți oferă toate dotările și funcțiile necesare unui biroul mobil.

 

Încărcare simplă

Noul MASTER îți economisește timpul și energia! Te bucuri de acces ușor la zona de încărcare și de dotări concepute pentru a-ți îmbunătăți condițiile de lucru, cum ar fi: mânere ajutătoare pentru urcare în zona de încărcare, iluminare cu leduri pentru spațiul de marfă, inele de ancorare, dar și unul din cele mai joase praguri ale zonei de încărcare la acest segment de autovehicule.

O autoutilitară ce se adaptează cerințelor tale

Echipamente

Alege versiunea care ți se potrivește


FURGON

de la 30,110 €

  • Numar locuri: 2 - 3
  • Sarcina utila: 1040
  • Volumul spatiului de marfa (m3): 10,8 - 7,7
Cere ofertă

CABINE APPROFONDIE

de la 34,260 €

  • Numar locuri: 6+1
  • Sarcina utila: 1230
  • Volumul spatiului de marfa (m3): 8,8
Cere ofertă

Newsletter

Rămâi la curent cu toate noutățile. Te vom informa prin email în legătura cu ultimele oferte dar și informații legate de gama noastră de modele, după ce vei completa formularul de mai jos:

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.