Renault
NOUL RENAULT EXPRESS VAN

NOUL RENAULT EXPRESS VAN

de la 16.300,00 EUR

CERE OFERTĂ

Eficiență pentru afacerea ta

Echipat cu uși spate asimetrice, care se deschid la 180°, Express Van are un volum util de 3,3 m3 și o lungime de încărcare de 1,91 m cu panou despărțitor, oferind un raport foarte bun între lungimea de încărcare și lungimea totală, în clasa sa.

FOARTE PRACTIC

Echipat cu uși spate asimetrice, care se deschid la 180°, Express Van are un volum util de 3,3 m3 și o lungime de încărcare de 1,91 m cu panou despărțitor, oferind un raport foarte bun între lungimea de încărcare și lungimea totală, în clasa sa. Transportă mărfuri cu un volum de până la 3,7 m3, cu ajutorul scaunului rabatabil al pasagerului și plasei despărțitoare rotative. Ușa laterală culisantă are o deschidere de 716 mm, pentru un acces ușor la bord. 

Eficiență pentru afacerea ta

Pur și simplu eficient

Alege versiunea care ți se potrivește


NC

de la 16,300 €

  • Lumini de zi (DRL) si semnatura luminoasa C-Shape
  • Avertizare luminoasa pentru schimbarea treptei de viteza
  • Perete metalic despartitor cu geam, de culoare neagra
  • Spatiu de depozitare deschis de tip torpedou
Cere ofertă

Newsletter

Rămâi la curent cu toate noutățile. Te vom informa prin email în legătura cu ultimele oferte dar și informații legate de gama noastră de modele, după ce vei completa formularul de mai jos:

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.