Renault
EXPRESS VAN

EXPRESS VAN

de la 13.050 EUR

CERE OFERTĂ
EXPRESS VAN

EXPRESS VAN

eficiență pentru afacerea ta

CERE OFERTĂ

Eficiență pentru afacerea ta

Echipat cu uși spate asimetrice, care se deschid la 180°, Express Van are un volum util de 3,3 m3 și o lungime de încărcare de 1,91 m cu panou despărțitor, oferind un raport foarte bun între lungimea de încărcare și lungimea totală, în clasa sa.

Asistență pentru vizibilitate în spate

Un ecran digital, în locul oglinzii retrovizoare interioare, afișează imaginea filmată* de camera video montată în partea din spate a vehiculului. Foarte util pentru variantele fără geamuri!

 

Oglindă panoramică

Oglinda panoramică de pe parasolarul pasagerului mărește unghiul de vizibilitate în lateral pe partea dreaptă, oferind mai mult confort și siguranță. Vă permite să vedeți tot ce ar putea ascunde peretele despărțitor fără geam.

Eficiență pentru afacerea ta

Pur și simplu eficient

Descarcă broșura

Alege versiunea care ți se potrivește


FURGON

de la 13,050 €

  • Numar locuri: 2
  • Sarcina utila: 472 / 568 - 525 / 650
  • Volumul spatiului de marfa (m3): 3,3
Cere ofertă

Newsletter

Rămâi la curent cu toate noutățile. Te vom informa prin email în legătura cu ultimele oferte dar și informații legate de gama noastră de modele, după ce vei completa formularul de mai jos:

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.