Renault

Ștergătoare

Ștergătoarele sunt importante atât pentru o bună vizibilitate cât și pentru confortul tău.

PROGRAMARE ONLINE

Din punct de vedere al vizibilității, este impetuos necesar ca ștergătoarele să asigure o curațare eficientă a parbrizului și a lunetei astfel încât sâ ai cea mai bună vizibilitate, indiferent de condițiile de drum.
 

Din punct de vedere al confortului, ștergătoarele sunt la fel de importante. În cazul în care stergătoarele scârțâie sau emit sunete anormale, acestea stresează conducatorul auto și îi distrag atenția de la drum.

Trebuie să înlocuiești ștergătoarele dacă emit sunete anormale, sunt deformate, au crăpături vizibile sau șterg neuniform parbrizul.

Ștergătoarele de parbriz îți asigură o bună vizibilitate atât în față cât și în spate.

Semne de uzură:

  • Zgomot;
  • Zgâraieturi pe parbriz;
  • Pierdere rapidă a flexibilității articulațiilor și elasticității lamei;
  • Vizibilitate redusa pe timp de noapte și în timpul ploilor ușoare (deformarea razelor de lumină).

Ștergatoarele de parbriz trebuie înlocuite în medie o dată pe an deoarece uzura lor se instalează odată cu trecerea timpului.

Când decizi că a venit momentul să înlocuiești ștergătoarele, asigură-te că alegi ștergătoare de origine sau ștergătoare aprobate de producătorul autoturismului tău. 
 

Doar achiziționând ștergătoare recomandate de producător vei fi sigur de calitatea acestora și de faptul că ștergătoarele vor rezista în timp și vor șterge perfect parbrizul pe întreaga suprafață a acestuia.

Te așteptăm în service-urile MERIDIAN pentru a achiziționa ștergătoarele pentru mașina ta. Află detalii despre modele, prețuri și stocuri apelând consilierii comerciali MERIDIAN la numărul de telefon 021.301.90.30.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.