Dacia
Noua Dacia Spring

Noua Dacia Spring

CERE OFERTĂ

100% ELECTRIC. Exclusiv pentru toți.

Noua Dacia Spring este o mașină de oraș care îmbină valorile fundamentale ale mărcii Dacia cu avantajele unei motorizări 100% electrice. Te bucuri de o călătorie plăcută și silențioasă și de un confort inegalabil, atât în oraș, cât și în afara acestuia.

ELECTRIC ȘI ACCESIBIL, ACUM POSIBIL

Vehiculul electric accesibil tuturor, iată provocarea actuală a Dacia. Cu aspectul lui compact, robust, modern, Spring Electric este gata să dezvăluie atuurile sale: economie substanțială de energie și costuri de întreținere minime, zero emisii, iar datorită autonomiei și ușurinței cu care o încarci, vei circula fără griji.

 

UN STIL PLIN DE ENERGIE

Noua Dacia Spring, 100% electrică, nu este doar modernă. Te seduce și cu stilul ei urban energic. Linia generală a mașinii se remarcă prin elemente specifice universului modelelor crossover – pasaje ale roților bine conturate, bare de pavilion, bare de protecție ranforsate în partea inferioară, scut de protecție în partea din spate și o gardă la sol supraînălțată (150 mm gol). 

 

PLĂCEREA MOBILITĂȚII ELECTRICE

Parcurgi până la 305 km în oraș fără să reîncarci, în funcție de condițiile reale de utilizare. Considerând un traseu de 30 km pe zi, care este media europeană, poți parcurge mai mult de o săptămână pe trasee urbane, până la urmatoarea încărcare a bateriei.

100% ELECTRIC. Exclusiv pentru toți.

SPRING în detaliu

Descarcă broșura

Alege versiunea care ți se potrivește


COMFORT PLUS

de la 21,400 €

  • Sistem de navigație și multimedia cu ecran tactil 7"
  • Cablu de încarcare Mode 3 (AC) de culoare neagră, 6.5 m lungime
  • Sistem de asistență video la parcarea cu spatele
  • Geamuri electrice față
  • Retrovizoare exterioare negre, cu reglaj electric și dejivrante
Cere ofertă

Newsletter

Rămâi la curent cu toate noutățile. Te vom informa prin email în legătura cu ultimele oferte dar și informații legate de gama noastră de modele, după ce vei completa formularul de mai jos:

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.