Dacia

Revizie

În service-urile MERIDIAN Auto efectuăm operațiuni de revizie pentru întreaga gama de autoturisme Renault.

PROGRAMARE ONLINE
Când trebuie făcută revizia?

Când trebuie făcută revizia?

Fiecare autoturism are intervale de revizii specifice, în funcție de caracteristicile sale tehnice. Pentru a afla intervalele de revizie ale mașinii tale, te invităm să consulți carnetul de întreținere al acesteia.

În cazul în care ai nevoie de informații în ceea ce privește revizia, nu ezita să ne contactezi.

Efectuarea reviziei în rețeaua autorizată Dacia-Renault înseamnă încredere. Ai garanția întreținerii vehiculului conform recomandărilor producătorului, pentru ca tu să nu ai nicio problemă în deplasările viitoare.

Când trebuie făcută revizia?

De ce să faci revizia la Service-ul MERIDIAN?

Odată cu trecerea timpului, performanțele anumitor componente se diminuează și pot cauza defecțiuni mecanice sau electronice. Revizia este esențială pentru păstrarea caracteristicilor de origine ale autoturismului tău în ceea ce privește siguranța, confortul și performațele sale. 
 
Efectuarea reviziei în service-ul MERIDIAN Auto înseamnă profesionalism și seriozitate. Depunem eforturi constante să oferim clienților noștri servicii și produse bune precum și facilități cum ar fi: programare online și programare telefonica, sală de așteptare dotată cu televizor, internet wireless gratuit, automate de băuturi și snacksuri, mașina la schimb și multe altele.

De ce să faci revizia la Service-ul MERIDIAN?
Ai următoarele beneficii dacă alegi MERIDIAN:

Ai următoarele beneficii dacă alegi MERIDIAN:

  • Întreținerea autoturismului tău va fi conform recomandărilor constructorului, pentru ca tu să nu ai nicio problemă în deplasările viitoare
  • Beneficiezi de experiența unor specialiști, instruiți special pentru întreținerea și repararea autoturismului tău
  • Autoturismul tău va fi întreținut / reparat cu piese de origine Dacia
  • Pe carnetul de întreținere se aplică ștampila reparatorului autorizat Dacia-Renault atunci când efectuezi revizia
  • MERIDIAN Auto este unitate de service auto autorizat Dacia-Renault 
Ai următoarele beneficii dacă alegi MERIDIAN:

Ce înseamnă revizia Dacia?

Revizia Dacia nu înseamnă doar un simplu schimb de ulei, ci intervenția unui expert dacia. Revizia Dacia presupune o examinare completă a tuturor componentelor legate de siguranța autoturismul tău, de funcționarea motorului precum și a componentelor electronice.
 
Revizia Dacia este realizată de un profesionist, format permanent cu privire la evoluțiile tehnologice ale autoturismelor. Acesta are la dispoziție echipamente concepute special pentru diagnosticarea și întreținerea autoturismelor Dacia.

Ce înseamnă revizia Dacia?
Și tu contribui la buna funcționare a mașinii tale.

Și tu contribui la buna funcționare a mașinii tale.

Deși la fiecare revizie Dacia, mecanicul Dacia va face schimbul de ulei de motor, îți recomandăm să verifici și tu în mod regulat nivelul uleiului, chiar și între revizii. 
 
Nivelul acestuia trebuie să fie între limitele minime și maxime de pe jojă. Dacă nivelul uleiului este sub nivelul minim al jojei, atunci îți recomandăm categoric să completezi nivelul de ulei înainte de a utiliza vehiculul.  
Pentru a alege corect calitatea uleiului pentru motorul tău, te sfătuim să consulți carnetul de întreținere. 

Nu uita: revizia Dacia reprezintă punctul central al întreținerii vehiculului tău și trebuie să apelezi la experți care să efectueze această inspecție.

Și tu contribui la buna funcționare a mașinii tale.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.